فروش جوجه مرغ تخمگذار
فروش جوجه مرغ تخمگذار یکروزه که به منظور پرورش مرغ تخمگذار تا 3 ماهگی که به آن پولت گفته می شود، یکی از ماکیان با کیفیت شرکت آریا منتخب می باشد.
پرورش مرغ تخمگذار با توجه به اینکه پرورش دهنده بصورت روزانه به سوددهی رسیده در صورتیکه در پرورش مرغ گوشتی، باید 60 روز وقت و هزینه صرف شود تا به سود برسد. تخم مرغ علاوه بر قیمت مناسب سرشار از پروتئین های مختلف بوده، همچنین تعدد غذاهایی که میتوان با تخم مرغ درست کرد، یکی از عواملی است که روزانه خریداران زیادی را به سمت خرید تخم مرغ جذب میکند. سالهای زیادی است که از صنعت تولید تخم مرغ میگذرد، در این مدت محققان آمریکایی سعی بر این داشته اند که راهکار بهتر و نوینی ابداع نمایند تا بتوانند با افزایش راندمان تولید تخم مرغ و همچنین کاهش هزینه ها به بالاترین سوددهی دست یابند.

شرکت آریا منتخب پارسیان در فروش جوجه مرغ تخمگذار در نژادهای بومی و صنعتی با عنوانین زیر سرآمد می باشد.
- جوجه مرغ تخمگذار بومی گلپایگانی، مرندی، جهادی، نیمچه گلپایگانی و مرغ پایان دوره
- جوجه مرغ تخمگذار صنعتی پولت، ال اس ال، هایلاین، بونز، شیور، نیک چیک، مرغ حذفی
فروش جوجه مرغ تخمگذار
مزایای جوجه مرغ تخمگذار
- پیک تولید بالا
- مولد تخمگذار
- واکسیناسیون شده
- مقاومت بالا در برابر بیماری ها
- قابلیت هضم انواع مواد مغذی
- سازگار با انواع شرایط آب و هوایی
- مقرون به صرفه و دارای توجیه اقتصادی
شرایط نگهداری جوجه مرغ تخمگذار
برنامه نور و روشنایی
در 24 ساعت ابتدایی پرورش جوجه، میزان و شدت نور بایستی زیاد باشد. درواقع بهتر است که روز اول بهطور کامل روشنایی بدون خاموشی داده شود تا جوجه با محیط و فضای آبخوری و دان خوری آشنا شود. بهترین برنامه نوردهی برای جوجه ها 23 ساعت روشنایی با 1 ساعت خاموشی تا پایان دوره است.
دما
دما در 24 ساعت اولیه ورود جوجه به داخل سالن بین 32 تا 35 درجه سانتیگراداست و تا یک هفته در این رنج باقی میماند. این دما به جوجهها فرصت میدهد با خیال راحت آب و غذا بخورند؛ و هر هفته حدود 3 درجه از دمای سالن را بایستی کم نمود بهگونهای که در هفته آخر پرورش (هفته ششم) به 18 الی 21 درجه سانتیگراد برسد؛ زیرا با افزایش سن یا وزن مرغ تولید حرارت این پرنده هم بیشتر میشود لذا بایستی بهموازات آن میزان دما را کاهش داد در غیر این صورت افزایش درجه حرارت محیط سبب کاهش مصرف غذا و درنتیجه کاهش رشد میگردد.
رطوبت
منبع رطوبت سالن مرغداری شامل دو بخش است :
1- رطوبت بستر
2- رطوبت فضا.
اگر میزان رطوبت سالن زیاد شود سبب تولید آمونیاک، ظهور بیماری کوکسیدیوز و رشد میکروارگانیزم هایی مانند باکتری و قارچ میشود و اگر هم میزان رطوبت کم باشد سبب افزایش گردوغبار، افزایش بیماری، افزایش هزینههای تهویه و… میشود. بهتر است که رطوبت بستر برای جوجهها 20 تا 40 و برای مرغهای بالغ 10 تا 20 درصد باشد. همچنین رطوبت فضای سالن در ابتدای دوره پرورش 65 تا 70 درصد و سپس با افزایش سن پرنده به 50 تا 60 درصد تقلیل یابد.
سیستم تهویه
انجام تهویه و داشتن یک سیستم کارآمد در سالن مرغداری به دلایل زیر ضروری است:
- مرغ یک موجود زنده است و احتیاج به هوای تازه و اکسیژن دارد.
- مدیریت و دفع رطوبت اضافی در سالن پرورش.
- تحقق بخشیدن به مدیریت دما.
- دفع گازهای سمی.
اگر تهویه بهدرستی انجام نگیرد سبب فعالیت میکروارگانیزم ها بر روی بستر و درنتیجه تولید گازهای سمی میشود که مسمومیت تنفسی، کاهش تولید و ضعف مرغها را میتواند به همراه داشته باشد.
تراکم گله
این موضوع تأثیر زیادی بر روی عملکرد پرنده دارد. کف سالن پرورش، ظرفیت تعدادی مرغ را دارد و عواملی همانند فصل پرورش، نوع سالن ازنظر بستر، نوع مرغ (گوشتی، تخمگذار و مادر)، شرایط محیطی، فضای آبخوری و دان خوری، وزن نهایی همگی بر میزان تراکم گله اثر دارند. در سیستم ایران به ازای هر 10 تا 13 قطعه جوجه گوشتی 1 مترمربع فضا در نظر گرفته میشود اما اگر بر اساس وزن نهایی باشد معمولاً به ازای وزن 2/2 کیلوگرم 15 قطعه و به ازای وزن 5/2 کیلوگرم 13 قطعه جوجه گوشتی در هر مترمربع پرورش داده میشود.
بهداشت و واکسیناسیون
واکسیناسیون در گله بایستی مطابق با بهکارگیری یک برنامه جامع و مدون از سوی سازمان دامپزشکی باشد. مهمترین بیماریهایی که طیور گوشتی را علیه آنها واکسینه میکنند شامل برونشیت عفونی، نیوکاسل، گامبورو است. همچنین برای مصرف واکسیناسیون میتوان از روشهایی همانند اسپری، قطره چشمی، آشامیدنی و تزریقی استفاده نمود.